Er du klar for å montere Hamarkofta eller Kreativ kofte, eller trenger du litt strikkefaglig støtte for å ta fatt? Møt opp til et nyttig og inspirerende kurs med Tove Fevang, en håndarbeidsguru kjent fra en rekke bøker og blader. Kurset gir deg grunnleggende kunnskap om montering av strikkekofter. Dette må du ikke gå glipp av!

NB! Det blir IKKE klipping og sying i egne plagg på dette kurset, så du trenger ikke å være ferdig med noen kofte for å delta.

For kun kr. 150,- får du kurs og enkel bevertning.
Vi holder til i den lyse og luftige store salen i Kunstbanken. Her er det plass til 70 stk. Førstemann til mølla! Billetter kan forhåndskjøpes i Kunstbanken.

Tove Fevang bor i Asker og er utdannet innenfor tekstil, broderi og design. Hun jobber med håndarbeid til daglig som designer, forfatter og frilansjournalist. Gjennom de siste 20 årene har hun skrevet 17 forskjellige håndarbeidsbøker, 15 bøker er oversatt til bl. a. tysk, finsk, svensk, fransk, engelsk og engelsk for det japanske markedet Har bl. a. skrevet fast for Quiltemagasinet siden det startet for snart 19 år siden. Fevang leverer også artikler bl.a. for ukebladene Familien og Norsk Ukeblad og fagpresse. Redaktør av medlemsbladet På pinnen til Norsk strikkeforbund. Les mer på hennes hjemmeside.

Kurset arrangeres i forbindelse med Hamarkofta-konkurransen og er et samarbeid mellom Kunstbanken Hedmark Kunstsenter og Hamar bibliotek.