Kunstbanken tilbyr ulike møter mellom kunst og publikum

Kunstaperitiffen
Hver torsdag kl. 12.00 (unntatt i perioder mellom utstillinger) er alle velkommen til Kunstaperitiffen, en 15 minutters presentasjon av en eller flere aktuelle utstillinger. Tilbudet er gratis, og hver uke vil formidleren presentere ulike sider eller deler av utstillingen. Ønsker du nyhetsbrev om Kunstaperitiffen, så send en mail til Kunstbutikken.

Åpen omvisning
Første søndag etter utstillingsåpning, kl. 13.00, tilbyr Kunstbanken en åpen omvisning med fri entré.

Omvisning i utstillingene
Den visuelle samtidskunsten kan være en spennende arena for refleksjon og diskusjon. Vi arrangerer gjerne dialogbaserte omvisninger for store og små grupper, på dag, kveld og helger. Omvisningene varer vanligvis ca. 45 minutter, og koster kr. 700,- på dagtid og kr. 1 450,- på kveldstid og i helger. Bestill omvisning på post@kunstbanken.no eller tlf. 62 54 22 60

For skoleklasser og barnehager i Hedmark
Vi tilbyr GRATIS omvisning i Kunstbanken for skoleklasser og barnehager i Hedmark etter kapasitet. Omvisingen varer i ca. 45 min og tilpasses den enkelte gruppa. Det anbefales max 20 barn pr gruppe for å få en god opplevelse for alle. Bestill omvisning på post@kunstbanken.no eller tlf 62 54 22 60. Invitasjoner og lærerveiledninger finner du i tilknytning til de enkelte utstillingene.