Kunstbanken ønsker å formidle kunstopplevelser til ulike publikumsgrupper i egne utstillinger i Kunstbanken og gjennom vandreutstillinger. Ulike typer aktiviteter, omvisninger og tilrettelagt pedagogisk formidling tilbys store og små.

Kunstaperitiffen – gratis inngang

Hver torsdag kl. 12.00 (unntatt i perioder mellom utstillinger) er alle velkommen til Kunstaperitiffen, en 15 minutters presentasjon av en eller flere aktuelle utstillinger. Tilbudet er gratis, og hver uke vil formidleren presentere ulike sider eller deler av utstillingen. Ønsker du nyhetsbrev om Kunstaperitiffen, send en mail til kunstbutikken@kunstbanken.no.

Åpen omvisning – gratis inngang

Første søndag etter utstillingsåpning kl. 13.00 tilbyr Kunstbanken en åpen omvisning for publikum.

Bestill omvisning i utstillingene

Den visuelle samtidskunsten kan være en spennende arena for refleksjon og diskusjon. Vi arrangerer gjerne dialogbaserte omvisninger for store og små grupper, på dag, kveld og helger. Omvisningene varer vanligvis ca. 45 minutter, og koster kr 800 på dagtid og kr 1 500 på kveldstid og i helger.
Bestill omvisning på post@kunstbanken.no eller tlf. 62 54 22 60.

For skoleklasser og barnehager i Hedmark – gratis inngang

Vi tilbyr gratis omvisning i Kunstbanken for skoleklasser og barnehager i Hedmark etter kapasitet. Omvisningen varer i ca. 45 min og tilpasses den enkelte gruppa. Det anbefales maks 20 barn pr gruppe for å få en god opplevelse for alle.
Bestill omvisning på post@kunstbanken.no eller tlf 62 54 22 60.