Utstillingskoordinator i Kunstbanken – last ned utlysningstekst her

 

Ønsker du å arbeide i et spennende og dynamisk miljø med tidvis høyt tempo?

Kunstbanken Hedmark Kunstsenter søker utstillingskoordinator i 100 % fast stilling fra 1. mars 2019.

 

Kunstbanken Hedmark Kunstsenter holder til i det gamle Norges Bank-bygget i Hamar sentrum og har i dag seks ansatte. Kunstbanken viser norsk og internasjonal samtidskunst i egne lokaler og gjennom vandreutstillinger i fylket, formidler kunst til skoleelever og andre grupper, er rådgivere innen ordningen med kunstprosjekter i offentlig rom, arrangerer kurs og seminarer og har egen kunstbutikk. Kunstbanken er en stiftelse som ble opprettet av Hedmark fylkeskommune og de to kunstnerorganisasjonene i fylket i 1996.

Utstillingskoordinatoren har for tiden ansvar for montering og demontering av utstillinger, pakking av kunsten og frakt tilbake til kunstner. Driftsoppgaver av bygget delvis i samarbeid med Hedmark fylkeskommune. Tilrettelegging, frakt og formidling av vandreutstillinger i fylket, sammen med pedagogisk formidler. Utstillingskoordinator må også delta i senterets daglige drift og under arrangement. Arbeidstiden må innrettes i forhold til arbeidsoppgaver for stillingen. En del helgejobbing og reising må beregnes. Det blir lagt vekt på personlig egnethet.

Vi søker en effektiv, fysisk sterk og fleksibel person. Kunstfaglig bakgrunn er en fordel. Stillingen krever kunnskap om teknikk brukt i kunsten (prosjektor, lyd, lys) samt erfaring med montering av utstillinger. Det kreves også førerkort for varebil.

Lønn etter avtale. Kunstbanken har i dag pensjonsavtale i KLP. Søknad med kopi av vitnemål og attester sendes Kunstbanken Hedmark Kunstsenter, post@kunstbanken.no innen 18. desember. Spørsmål rettes til direktør Ingrid Blekastad telefon 922 18 343