Velkommen til kunstnermøte med Line Berget torsdag 28. mai kl. 12.00.

Velkommen til kunstnermøte med Line Berget under Kunstaperitiffen – Østlandsutstillingen 2020 torsdag 28. mai kl. 12.00!

Line Berget forteller om sine verk «Pendulum 1», «Pendulum 2» og «Pendulum 3». Varighet ca. 20-30 minutter. Det åpnes for spørsmål fra publikum.

Hentet fra katalogen til Østlandsutstillingen 2020:

Som unge sa jeg at hele skauen er huset mitt. Og slik har det blitt.

Med bruk av naturmaterialer har jeg direkte kontakt med natur og det magiske faktum at natur skaper seg selv. Jeg ser meg som medskaper i en opptreden der verket blir unnfanget til en egen skapning.

Ved å holde arbeidet åpent kan det leses på vidt forskjellige måter. Et sanselig, vilt, skamløst møte. Kjernen er ukomplisert slik barnet lar all verden være huset sitt. Jeg peker ingen retning. Min måte kan sammenlignes med naturfenomenet kalt Random walk. Formen utvikler seg fritt i forhold til omstendighetenes begrensninger. En evig vandring.

Først var kaos. Fra kaos fløy en partikkel ut, formerte seg og satte spor i det blanke.

Se opp i himmelen. Tenk på døden.

– Line Berget