Velkommen til kunstnermøte med Torgrim Torve Kristi himmelfartsdag, torsdag 21. mai kl. 12.00.

Velkommen til kunstnermøte med Torgrim Torve under  Kunstaperitiffen – Østlandsutstillingen 2020 Kristi himmelfartsdag, torsdag 21. mai kl. 12.00!

Torve forteller om sin kinetiske skulptur «Spin, scream, analyze, shout». Varighet 20-30 minutter. Det åpnes for spørsmål fra publikum.

Hentet fra katalogen til Østlandsutstillingen 2020:
Hvis jeg konsentrerer meg så hardt jeg kan, slik at det dunker i tinningen og alt blir litt rødrosa så tror jeg kanskje at jeg kan høre tingens lyd eller dens fremtidige form. I hvert fall om jeg allerede tror jeg har et veldig godt bilde av hva den lyden eller formen kunne blitt. Litt likt et barn som har funnet det perfekte pressmiddelet mot sine foreldre ved at det fyller seg selv med så mye luft det klarer og holder pusten til livgiverne gir etter. Slik vil jeg presse lyden min inn i ting. Eller presse fremtidsformen dens ut av ting. Selv om jeg har et levende bilde av hva den tingen kunne blitt så har jeg jo ikke hørt den ennå.

– Torgrim Torve

Les om våre smittevernstiltak her.