Først ut på programmet er
kunstnersamtale med multikunstner Iona Kewney ledet av Annette Brandanger
Iona er danser, performer og maler. Hun har turnert verden rundt både med egne produksjoner og verdens kjente dansekompanier siden 1998. Hun har en sterk stemme som scenekunstner, en er en fantastisk utøver. Ei dame verdt å bli bedre kjent med! www.ionakewney.com

Etter denne samtalen viser vi
Sart ansikt/ Hodeløs kropp av og med Ida Frømyr Borgen ( 30 min)
En visuel spennende forestilling som må sees.
Video: Anna leijonhielm
Musikk: sigurd Ytre-Arne
Veileder: Kunstgress

SIB- Lab arrangeres av Skisser i bevegelse ( SIB) 
SIB er en organisasjon basert på Hamar. Styret består av dansekunstnere som jobber sammen og vi har som formål om å skape arenaer for profesjonell dansekunstnerisk utveksling i Hedmark. Vi har fokus på kunstnerisk kvalitet og søker å legge til rette for dynamiske møtepunkt og nettverksvirksomhet mellom lokale, nasjonale og internasjonale deltagere. Vår visjon er å bidra til økt aktivitet og forståelse av dansekunst.
For mer info. www.sib-dance.com

Kunstbanken
ønsker å bidra til å belyse hvordan dans/bevegelse og galleri/museum er en ny bølge hvor kreativitet og kunst presenteres på andre premisser og i nytt lys. Vi søker å vise bredden i den visuelle samtidskunsten, gjennom også å vise de såkalt smale uttrykkene. For andre år på rad samarbeider Kunstbanken med SIB-Lab, og er arena for workshops og forestillinger i SIB-Labs regi.

Kunstbanken arrangerer Performancefestival annet hvert år, og har siden 2003 løftet fram denne kunstformen for tilreisende publikum, skoleelever og for Hamars befolkning. En viktig del av Performancefestivalen er UP! (Ung Performance), hvor vi tilbyr forestillinger og av og til workshops for fortrinnsvis barne- ungdoms- og videregåendeelever, men hvor også høgskolestudenter inviteres som publikum.