Virve Sutinen er kurator ved Kiasma, museet for samtidskunst, i Helsingfors, Finland. Hun leder også Kiasma Teater, som har et program rettet mot scenekunst. De viser teater, dans, performance, musikk, multimedia, film og videokunst. Sutinen har skrevet biografi om Maus&Orlovski, og foreleser om deres arbeider.

Johanna Tuukkanen er kunstnerisk leder for Anti-festivalen in Kuopio, Finland. Dette er en velrenommert, stedsbestemt performancefestival, og hun er invitert til å snakke om stedspesifikk performance kunst.

Elin Lundgren eller Petter Pettersson fra Teater Lilith i Malmø, Sverige presenterer deres nye performance studio som åpnet i januar 2007. Studioet tilbyr et unikt residency program, som gir kunstnere finansiell- og teknisk støtte til å produsere nye arbeider. De er også invitert til å snakke om svensk performance.

Roi Vaara presenter sine arbeider. Han har en lang og omfattende karriere og regnes som toneangivende innenfor internasjonal performance kunst.

Anne-Marte Eidseth Rygh har etablert et nytt nettsted for nordiske performance kunstnere. Målsetningen er å samle informasjon om nordisk performance kunst, og kunstnerne registrerer seg og oppdaterer siden selv. Nettsiden er støttet av Stavanger 2008 Europeisk Kulturhovedstad.


Festivalen er støttet av: Norsk, Finsk og Svensk kulturfond, IASPIS, FRAME, Finsk-norsk kulturfond, Den svenske ambassaden, Hedmark fylkeskommune og Fritt Ord.