Stillhet kan bråke voldsomt, spesielt når man lytter. Verk for hørselvern er en lydinstallasjon, hvor Tømte/Norheim/ Ekstrand setter hørselvern på publikum. De inviterer til en fysisk og auditiv opplevelse av egen kropp; pust, puls, hjerte og bevegelse. Møller lager en komposisjon av basstoner, som høres bedre i magen enn i øret. Publikum sitter i lyset og blir hovedpersonene i verket. Her er man privat i samme rom som andre.

Tømte/Norheim/Ekstrand feat. Møller har i denne prosessen jobbet rundt et vakuum, og har i installasjonen valgt å fokusere på fellesskapet: Det individualistiske kollektivet. Kunstnerne ønsker å åpne et sjenerøst rom og gi publikum total frihet. De peker på fenomenet lyd, eller enda viktigere, handlingen å lytte. Verk for hørselvern er en hyllest til mennesket.

Tømte/Norheim/Ekstrand feat. Møller består av scenekunstnerne Karen Tømte (f. 1983), Runa Norheim (f. 1987) og Hanna Ekstrand (f. 1984) som alle ble uteksaminert fra Akademi for Scenekunst, Høgskolen i Østfold i 2010. Etter endt utdanning har alle medvirket i ulike prosjekter innenfor det frie kunst- og scenekunstfeltet. Kristian Møller Johansen (f. 1982) jobber som musiker innenfor det elektroniske sjangerfeltet. Han er kjent fra blant annet det selvstendige plateselskapet dødpop, som dj på mange av Oslos utesteder, og han har deltatt på nasjonale og internasjonale festivaler. Gruppen har tidligere jobbet sammen i ulike konstellasjoner, men dette er første gang alle fire samarbeider om et prosjekt.