Markus Li Stensrud (1983) utforsker modernismens spirituelle, religiøse og barokke forhistorie. Med sitt store areal, luftige takhøyde og de høye, buede vinduene, assosierer Li Stensrud den store salen i Kunstbanken med et kirkerom. Utstillingen er utformet som en totalinstallasjon; en mellomting mellom et kirkerom, et glyptotek, et etnografisk museum og et museum for moderne kunst. Her presenteres skulpturer, objekter og veggarbeider i et vidt spekter av materialer.

Utstillingens tittel er hentet fra et sitat av en av modernismens fedre, Kasimir Malevitsj. Malevitsj utviklet sin egen kunstretning, kalt suprematisme: kombinasjoner av enkle geometriske former malt i et begrenset antall farger, eller det han selv betegnet som «fragments of solidified phantoms caught on their journey through space». Utstillingen inneholder et lydverk laget i samarbeid med samtidskomponist Øyvind Torvund. Utstillingen er støttet av Kulturrådet og Notam.

Li Stensrud fullførte mastergraden sin ved Statens Kunstakademi i 2011 og gjorde seg bemerket på avgangsutstillingen med en installasjon bestående av utstillingsmontre med gjenstander og tekster som spilte på de førvitenskaplige raritetskabinettene. Installasjonen viste han seinere på utstillingen Unge kunstnere fra Hedmark i Kunstbanken 2012.