Utfordringer og muligheter ved kunstoppdrag i offentlige rom

Er du interessert i å jobbe som kunstkonsulent, men usikker på hvordan du går frem og hvilke kvalifikasjoner som kreves? Lurer du på hvordan offentlige kunstprosjekter fungerer i et lokalsamfunn, hvordan de kan finansieres eller hva de forskjellige aktørene i dette feltet egentlig gjør? Jobber du som kunstkonsulent og savner noen å utveksle erfaringer med?

Oppland kunstsenter og Kunstbanken Hedmark Kunstsenter inviterer til et seminar om utfordringer og muligheter ved kunstoppdrag i offentlige rom. Det vil bli mulighet for å dele erfaringer og tanker omkring dette arbeidet, enten du er kunstkonsulent, kunstner, arkitekt eller byggherre.

Dato: Onsdag 27. mars kl 11:30 – 16:00

Sted: Kunstbanken Hedmark Kunstsenter, Parkgata 21, Hamar

Gratis deltagelse. Last ned detaljert program

For påmelding eller spørsmål send en e-post til: okior@kunstopp.no innen 15. mars

 

 

Dagen etter, torsdag 28. mars, arrangeres en åpen fagkonferanse med tittelen «Nye territorier? Desentralisert kunstpraksis», også på Hamar:

Hvilke rom skapes av kunstnerinitiativer utenfor den institusjonelle allfarvei? Oppland Kunstsenter og Kunstbanken Hedmark Kunstsenter samarbeider med «Mjøsa – et kunstprosjekt», Oppland Fylkeskommune og Hedmark fylkeskommune om en konferanse som setter dette spørsmålet på dagsorden. Vi har samlet kunstnere, kritikere, institusjonledere og teoretikere som skal samtale om og belyse spørsmål knyttet til desentralisert kunstpraksis. Konferansen finner sted i Hamar Teater 28. mars. Hovedinnledere: Per Bjarne Boym, Alexander Carnera, Anne Ogundipe.

For mer informasjon og påmelding, klikk her: http://mjosakunst.no


Bildet viser verket Oktagon av Rintala Eggertson arkitekter. Foto Eivind Slettemås